Xàbia participa en les I Jornades comarcals d’Educació de la Marina Alta que reuneixen a docents, famílies i educadors

22 ene 2016

L’Ajuntament de Xàbia participará en les I Jornades d’Educació de la Marina Alta, un encontre que pretén crear comarca i reunir a docents, famílies i educadors per abordar les emocions, convivència i felicitat a l’escola. Les jornades es van presentar ahir a Gata de Gorgos en un acte en el que el nostre municipi van estar representat per la regidora d’Educació, Montse Villaverde.

El encontre se celebrarà els dies 2, 3 i 4 de febrer a Dénia en horari de 17 a 20:30 h. La inscripció es pot realizar a través del Cefire (per al personal docent) i a través del correu convivimalamarinaalta@gmail.com (per als no docents).

Villaverde ha explicat que es important fer comarca donant suport a iniciatives com a aquesta que defensa una educació pública de qualitat i també ha destacat com a punt interessant de les jornades que estan obertes no sols a docents sinó també a altres aspectes fonamentals de l’educació com les famílies, serveis socials o educadors.

Tota la informació de les I Jornades d’Educació de la marina alta es pot trobar a la pàgina de facebook “Convivim a la Marina Alta”.

En línees generals, la programació gira al voltant de reconèixer la importància de les emocions per tal de millorar la convivència a l’escola, el seu paper en els processos d’aprenentatge i presentar bones pràctiques que han demostrat ser efectives en la millora del clima escolar.