El festival “Dijous de Comèdia” comença amb un ple total en la primera jornada

22 ene 2016 La Casa del Pescador acollirà el pròxim dijous l'actuació d'Óscar Tramoyeres

Més de cent persones es van donar cita en el saló d'actes de la Casa de Cultura de Xàbia per presenciar el primer espectacle del festival “Dijous de Comèdia”.

Este certamen, impulsat per la regidoria de Cultura, que dirigix Quico Moragues, reunix a l'escenari a còmics professionals amb amateurs de Xàbia i de la resta de la Marina Alta. Es tracta d'una fòrmula mixta en què, a l'actuació del cap de cartell, li seguix un concurs de monologuistes locals que competixen per fer-se un lloc en la final de juny.

En la primera jornada, va actuar com a còmic convidat Óscar Mora i com a concursant Carlos García, qui va tindre un molt bon debut. En total va ser hora i mitja d'espectacle en què es van combinar els monòlegs al voltant d'escenes quotidianes (lligar en els bars, la paternitat o la família) amb moments d'humor surrealista.

El regidor de Cultura, Quico Moragues, va fer una valoració molt positiva de la primera sessió: “Vore la Casa de Cultura plena a rebentar i que la gent no pare de riure en hora i mitja és el millor estímul per seguir programant i dotar a Xàbia d'una oferta cultural variada i de qualitat. Estic segur que acabarem consolidant Dijous de Comèdia com un festival de referència”.

La pròxima cita de “Dijous de Comèdia” tindrà lloc el dijous 28 de gener en la Casa del Pescador de Duanes amb l'actuació d'Óscar Tramoyeres i un humorista local per confirmar. L'entrada és lliure fins completar l'aforament i amb la mateixa es poden obtindre descomptes en els locals de restauració de Xàbia Port i Xàbia Històrica.