Cap de setmana ple de Cultura i Festes a Xàbia

21 ene 2016

El departament de Cultura de Xàbia ha programat diferents activitats per a aquest cap de setmana. Avui comença Dijous de Comèdia, el cicle de monòlegs que s'alternarà cada setmana entre la Casa de Cultura i la Casa del Pescador. El primer monòleg serà aquesta vesprada, a les 20 hores en el poble, a càrrec d'Oscar Mora i també actuarà Carlos García com el primer concursant del certamen amateur que arredoneix el cicle. L'entrada és gratuïta.

Demà divendres hi ha també diverses activitats de caràcter cultural, com la presentació del llibre “Cercant racons del teu cos” de Josep Dkaidek, a partir de les 19 hores en la sala multiusos del Museu o la inauguració de dues exposicions, la d'Erika Hayes en la Casa del Cable (19’30 hores) i la de Ximo Canet en el Centre d’ Arts Lambert (20’30 hores).
També demà divendres, a les 20 hores, es projectarà en la Casa de Cultura el documental "Quan les gotes es fan pluja" del col·lectiu Mirades, que compost en tres actes presenta el procés de transformació sociopolítica de l'estat espanyol des de la fi de la dictadura franquista.
El dissabte, el matí es dedica als més xicotets amb el primer teatre infantil de la temporada. A partir de les 11 hores es representarà “Les Maletes de Mimí” una obra pensada per a xicotets d'1 a 5 anys i l'entrada val dels quals 3 euros.
A part de la programació cultural, des de demà divendres se celebren les actuacions taurines en honor a Sant Sebastià Patró de Xàbia en el Centre Històric. Els bous al carrer, organitzats per l'Associació Cultural Taurina de Xàbia, seran divendres a les 17’30 i a les 23 hores, dissabte a les 12’30, 17’30 i 23 hores i el diumenge a les 12’30 i 17’30 hores.