Xàbia comença el pagament de la primera fase del pla XarxaLlibres

21 ene 2016 Es destinaran 123.577 euros per cobrir les ajudes a la compra de llibres de text

Els beneficiaris del pla XarxaLlibres en Xàbia ja han començat a cobrar la primera fase de les ajudes econòmiques a la compra de llibres de text. Està previst, a més, que en uns dies totes aquelles persones que tinguen la sol·licitud aprovada reben l'ingrés corresponent.

Segons ha anunciat la regidora d'Educació, Montse Villaverde, s'han atès 1.329 peticions per adherir-se a esta primera edició del XarxaLlibres, per un valor total de 123.577 euros.

Es tracta d'un pla impulsat per la Generalitat Valenciana, amb la col·laboració de les Diputacions i Ajuntaments per tal de facilitar l'accés de totes les famílies a l'educació obligatòria.

L'Ajuntament de Xàbia es va adherir des del principi a este pla i, per a fer-lo efectiu, durant el mes de desembre es va reforçar el servei de personal i l'horari de l'OAC (Oficina d'Atenció al Ciutadà).

Tal com ha manifestat Montse Villaverde, “els treballadors i treballadores de l'OAC, d'Educació i de l'àrea econòmica han fet un gran esforç per tal que este important pla d'ajudes poguera eixir avant en el menor temps possible i per això vull fer públic el meu agraïment”. Està previst que en els pròxims mesos es comuniquen les condicions de la segona tanda de pagaments del pla XarxaLlibres.