Amjasa aprova una primera inversió de 82.300 euros dins del pla d'obres per al 2016

20 ene 2016 L'empresa municipal acollirà en pràctiques a alumnes especialitzats en desenvolupament d’APPs i webs

L'empresa d'aigües municipals de Xàbia, Amjasa, ha celebrat aquesta setmana un consell d'administració en el qual s'ha aprovat una primera fase del pla d'obres per al 2016, encaminat a millorar les seues xarxes i instal·lacions.

Es tracta de sis obres menors per un total de 82.300 euros que serviran per a renovar canonades en punts on es registren avaries. En concret afectaran als carrers Garrafó (17.927 euros), Penàguila (7.856 euros), Terol (10.402 euros), Olmo (15.706 euros) Castellans i Lastres (15.706 euros) o en l'enllaç de les urbanitzacions La Cala i Balcón al Mar (14.914 euros). Aquests projectes es licitaran per procediment negociat entre les empreses que formen para del registre de proveïdors d’Amjasa.

Altres objectius que es va avançar en el consell dins de la planificació anual és la millora i adequació d'instal·lacions com l'estació de bombament de l'Atzúvia-Cabanes, l'estació impulsora del Calvari o la que salva l'elevació de Les Valls. També es té previst actuacions per a adequar la pressió del subministrament en diferents zones i la renovació de trams de la xarxa en coordinació amb el departament municipal d'Obres sobre la base de les millores de vials que realitze o a través de convenis urbanístics.

Un altre dels punts que ha autoritzat el consell és la signatura del conveni amb la Conselleria d'Educació per a acollir a alumnes de l’IES Numero 1 que cursen el cicle formatiu de Desenvolupament d'Aplicacions Multiplataforma, un mòdul de formació dual centrat en el desenvolupament d'aplicacions mòbils i disseny de pàgines web.

L'hídrica incorporarà de moment a un dels estudiants com a treballador en pràctiques durant pràcticament dos cursos perquè col·labore en la millora de la web i amb el desenvolupament de la seua oficina virtual en la qual els abonats puguen consultar les seues factures, modificar les seues dades personals o notificar avaries.