El Lions Club dóna als Serveis Socials de Xàbia un total de 3.400 euros en vals per a menjar

19 ene 2016 L'associació col•labora durant tot any amb les famílies més vulnerables pagant les factures que no poden assumir

El Lions Club de Xàbia ha realitzat un donatiu als Serveis Socials de l'Ajuntament de Xàbia per un total de 3.400 euros, a través de 170 vals de 20 euros per a comprar articles de primera necessitat. Aquests xecs d'ajuda s'han estat distribuint des d'aquestes vacances de nadal a les persones amb menys recursos, suposant un suport ràpid i directe per a les famílies més vulnerables.
La regidor de Serveis Socials, Pepa Gisbert, ha agraït la gran assistència que brinda el Lions Club durant tot l'any al seu departament, ja que a més d'aquests donatius està sempre disponible quan els treballadors socials els demanen suport davant qualsevol situació d'emergència que detecten. En molts casos, i sempre baix el criteri de Serveis Socials, s'encarreguen de pagar les factures de llum, aigua o serveis mèdics com el dentista o el oftalmòleg de persones que no poden assumir-les.
Els Lions realitzen durant l'any diferents activitats per a recaptar fons. Per exemple, estan organitzant un concert benèfic a mitjan juny en el Parador.