Uns 400 escolars de Xàbia aprenen cuina saludable i art en els tallers Culinart

19 ene 2016

Uns 400 escolars de Xàbia participen durant aquesta setmana en les jornades didàctiques Culinart, organitzades per la regidoria d'Educació. Es tracta de la segona edició d'aquests tallers de cuina saludable i art que compten com a professors amb xefs com Ricardo Tobella, cap de cuina del restaurant de Quique Dacosta, o el reposter José Montejano, a més de l'artista i impulsora del projecte, Beatriz Rico.
Baix el lema “Un mar de fruites”, aquestes jornades incideixen davant els joves en la importància de realitzar un desdejuni i un berenar saludables, com el que aprendran a preparar ells mateixos en el taller de cuina. També inclouen experiments com un laboratori d'olors i classes de modalitats artístiques com el gyotaku (estampació de peixos amb tinta) i waterpainting (una modalitat artística que barreja pintura i aigua).
Avui la regidora d'Educació, Montse Villaverde i l'alcalde, José Chulvi, han sigut testimonis d'una de les classes de Culinart en la que els alumnes han aprés a preparar un plat amb fruites emulant un dels postres que es troba a la carta del restaurant de 3 tres estels Michelín de Quique Dacosta.