Xàbia s'adhereix a la xarxa autonòmica per a combatre la pobresa energètica

15 ene 2016

L'Ajuntament de Xàbia s'ha adherit al programa social contra la pobresa energètica engegat per la Generalitat per a evitar els talls de subministrament a les famílies més vulnerables.
La proposta va nàixer de la regidora de Serveis Socials, Pepa Gisbert, i ha sigut ratificada aquesta setmana per un decret de l'alcaldia. Ara s'ha sol·licitat a la conselleria d'Habitatge la inclusió de Xàbia en els convenis subscrits amb Iberdrola, Endesa i Gas Natural Fenosa a l'efecte de combatre la pobresa energètica en llars en risc d'exclusió social.
El programa de Lluita contra la Pobresa energètica està ara en fase inicial, per la qual cosa l'Ajuntament està a l'espera de recopilar tota la informació necessària i instal·lar els programes pertinents. No obstant açò, en breu s'informarà a la ciutadania de Xàbia dels passos concrets a seguir per a poder accedir a aquest nou programa en suport a les famílies que travessen una situació difícil.
Un nou pas, ha assenyalat Gisbert dins de les polítiques socials que manté l'administració local des de l'àrea de Serveis Socials.