Cultura programa dos cicles de teatre infantil i per a adults per al primer quadrimestre de 2016

30 dic 2015

La regidoria de Cultura de Xàbia ha donat un impuls a la programació teatral de cara al 2016. El regidor Quico Moragues ha assenyalat que aquesta disciplina artística està en auge en el municipi gràcies a l’Escola de Teatre de Xàbia, que compta ja amb diversos grups. A més, el seu departament vol fomentar l'afició teatral i anar format un públic per a quan òbriga l'auditori i puguen planificar-se actuacions de major format.
És per açò que per al primer quadrimestre d'enguany s'han programat dos cicles de teatre, un per a xiquets i un altre per a públic adult.
Començarà el 16 de gener amb la representació de l'obra “El gran arc” d'Eva Zapico, el 12 de febrer actuarà la companyia Gossos Danesos amb l'obra “Nagg & Nell”, mentre que el 2 d'abril l'actuació estarà protagonitzada pels alumnes del taller de teatre de Xàbia amb el seu muntatge “Al voltant de Lorca”. L'últim espectacle serà el 15 d'abril: “Viva Quevedo” de Carlos Borsani i el GAD una obra en la qual s'ha tractat d'involucrar als alumnes dels instituts com a públic. Totes les sessions seran en la Casa de Cultura a les 20 hores i tindran una entrada de 5 euros.
Quant al cicle infantil es compon de tres actuacions, sempre dissabte i amb entrada de 3 euros. Comença La troupe Malabo amb “Les maletes de Mimí” el 23 de gener a les 11 hores; Seguirà la companyia teatre Paradís amb la representació de “Pulgarcito” la vesprada del 20 de febrer (17’30 hores) i tancarà Nacho Diago el 5 de març amb “Dies de nocilla i màgia”.