La primera ruta segura de “Camins Escolars” uneix els col•legis Graüll, Vicente Tena i María Inmaculada

23 dic 2015

Un nodrit grup de xiquets i xiquetes ha participat aquest matí en la inauguració de la primera ruta oficial del projecte “Pas a Pas: Camins Escolars Xàbia”. Aprofitant el primer dia de vacances de nadal, els escolars junt d’alguns pares, professores i persones involucrades en aquest projecte que va nàixer en la regidoria de Participació Ciutadana han recorregut a peu i acompanyats de música la primera ruta escolar que travessa el centre de Xàbia i connecta tres dels col·legis municipals: Vicente Tena i Graüll amb el María Inmaculada.
Els regidors de Participació Ciutadana i Educació, Montse Villaverde, i el de Mobilitat, José Luis Luengo, han participat també d'aquest acte en el qual els xiquets han col·locat en les façanes dels seus col·legis els senyals dissenyats per ells mateixos i el Consell dels Xiquets que marquen aquesta primera ruta escolar.
El projecte Pas a Pas va començar fa ja quasi un any amb intenció de posar a la disposició de tots els escolars unes rutes segures per a poder anar a classe caminant o amb bicicleta. A més de ser més saludable, sostenible i bé perquè els menors augmenten la seua autonomia, els ajuda a gaudir dels carrers del seu poble, el seu patrimoni i conèixer millor a la seua gent.