El grup de teatre de l’IES N.1 representa “A Christmas Carol” de Charles Dickens

21 dic 2015

Per quart any consecutiu, el grup de teatre en anglès “The IES Núm 1 Players” de l’Institut del Port de Xàbia ha volgut celebrar l’arribada del Nadal amb la representació de “A Christmas Carol” (Un conte nadalenc) de Charles Dickens, un dels clàssics de l’escriptor britànic que versa sobre l’esperit nadalenc i la desigualtat a l’Anglaterra victoriana.

Enguany els protagonistes han estat els alumnes de l’optativa “Anglès Pràctic” de 2n de l’ESO, un dels grups participants al programa plurilingüe, en la que és ja la cinquena producció del grup de teatre del centre. A banda del Departament d’Anglés, que n’és l’impulsor a través de la professora Isabel Borrell, el grup de teatre compta amb les residents britàniques Alma Dorndorf i Anne Mackay com a coordinadores del projecte.

A l’acte de presentació, on va destacar la presència de la regidora d’Educació, Montse Villaverde, els alumnes van agrair també la col·laboració de Nina Davies, fins ara co-coordinadora del teatre i enguany responsable del grup de debat per a 2n de Batxillerat “High School Debates” i de Pat Bramah, “Masterchef” del taller “Cooking 4 Fun”, que també organitza el Departament d’Anglés. Tots quatre perfils molt relacionats amb associacions locals com Amics del Museu de Xàbia o l’English Book Circle.