Cultura amplia amb noves matèries l'oferta de tallers per a majors de 25 anys

21 dic 2015 Cuina, com millorar la relació amb les mascotes, massatges i arts plàstiques entre les noves opcions

El departament de Cultura de Xàbia ha obert el període de matrícula per a sis nous cursos dirigits a majors de 25 anys que començaran a partir de gener. Es tracta de tallers que es perllongaran fins a juny amb sessions de dues o tres hores a la setmana. Entre les matèries que s'incorporen amb el nou any estan aquarel·la, ceràmica o creació de mandales, també un taller titulat “Coneix al teu gos” per a millorar la relació amb les mascotes, un altre baix el lema “Cuinar fent fàcil el difícil” i un últim per a aprendre a fer massatges.
La preinscripció per a aquests cursos comença avui en la OAC (Avinguda Trenc d’Alba 2) i estarà oberta fins al 8 de gener, encara que com sempre les places disponibles s'assignaran per ordre de reserva. Els alumnes hauran de després formalitzar la inscripció de l'11 al 15 de gener.
Amb aquesta nova remesa de tallers, la regidoria de Cultura, que dirigeix Quico Moragues, pretén reforçar aquesta activitat que compta amb tant èxit (en els cursos que s'imparteixen des d'octubre hi ha més de 200 inscrits) i al mateix temps, dotar de vida i contingut la Casa de Tena, on se situa el Centre d’Arts Lambert.
Cultura, així mateix, dóna continuïtat als tallers que van començar en 2015 que són pilates, ioga, restauració, marqueteria, teatre, tast de vins i fotografia.