Emergències homologa a més de 50 voluntaris de Protecció Civil de la Marina Alta

15 dic 2015 Els nous efectius van rebre les seues diplomes ahir a Xàbia

Un total de 52 voluntaris de Protecció Civil de diferents poblacions de la Marina Alta van arreplegar ahir a Xàbia els diplomes com a efectius homologats per l'Institut Valencià de Seguretat Pública i Emergències (IVASPE) després d'haver assistit a un curs de formació de 40 hores impulsat per l'Ajuntament.
Els diplomes van ser lliurats pel director general de l'Agència de Seguretat i Resposta a les Emergències, José María Ángel, l'alcalde, José Chulvi, i els regidors de Protecció Civil, José Luis Luengo, i Seguretat Ciutadana, Pepa Gisbert. Els responsables públics van defensar el creixent paper de cossos com a Protecció Civil davant els reptes de seguretat que afronta la societat i, per açò, es van mostrar convençuts que els voluntaris han de tindre una bona formació per a millorar la seua capacitat de resposta en primers auxilis, intervenció en incendis o recerca de persones desaparegudes fins a ordenació i regulació del tràfic.
Tant el director d'Emergències com l'alcalde van agrair als nous voluntaris homologats el seu treball desinteressat i altruista en benefici de tota la societat i van comprometre tot el seu suport per a millorar els seus mitjans i formació.

Abans d'acostar-se a felicitar als nous membres de Protecció Civil, el responsable d'Emergències es va reunir en l'Ajuntament amb l'alcalde i els responsables en seguretat tant polítics com a policials per a parlar de temes de coordinació