L'Ajuntament de Xàbia adjudica tres obres públiques que començaran a principis de 2016

15 dic 2015 Es tracta de la urbanització d'un nou tram de l'Avinguda Augusta, reparació de voreres en l'Arenal i asfaltat en Balcón al Mar

L'Ajuntament de Xàbia ha adjudicat tres obres que afecten al viari públic i que començaran a principis del nou any. Dos d'elles són de reurbanització i seran a càrrec del romanent de tresoreria de la Diputació d'Alacant. La primera, xifrada en 164.000 euros, servirà per a urbanitzar un tram de l'Avinguda Augusta i serà escomesa per l'empresa local Excavacions Mayte. Aquesta mateixa empresa també s'encarregarà de la reposició de voreres en l'Avinguda Arenal, en el tram comprès entre la nova rotonda i la confluència amb el carrer Saint Etiene. El seu pressupost és de 58.000 euros i també serà finançada per la Diputació.

Finalment s'ha adjudicat a Pavasal l'asfaltat de sis carrers en la zona de Balcón al Mar, una inversió en renovació viària que ascendeix a 85.000 euros. Una vegada acabat el procediment contractador, solament resta la signatura del contracte, per la qual cosa des de la regidoria de Projectes de Ciutat, que dirigeix Paco Torres, s'estima que els treballs comencen poc després d'acabar les festes nadalenques.