Xàbia tramita 1.000 sol·licituds de les ajudes econòmiques per a llibres de text

11 dic 2015 Educació recorda que el termini per a beneficiar-se del pla XarxaLlibres acaba el dimarts dia 15

Des que dimarts passat 1 de desembre s'obrira a Xàbia el termini per a sol·licitar les ajudes econòmiques del pla Xarxa Llibres són ja 1000 els estudiants que han fets els tràmits per a beneficiar-se d'aquestes subvencions a la compra de llibres de text.
Tal com explica la regidora d'Educació de Xàbia, Montse Villaverde, les dependències de l'oficina d'Atenció al Ciutadà (OAC) han mantingut aquests dies un horari especial, obrint dues vesprades a la setmana, i reforçat l'atenció amb tres personals específiques per a poder ajudar als centenars de sol·licitants a tramitar tota la documentació necessària. També han estat reforçant aquesta atenció la pròpia Villaverde i la regidora Marta Bañuls.
La responsable d'Educació recorda a tots els interessats a adherir-se a aquest pla i que encara no han passat a emplenar la sol·licitud que aquest pròxim dimarts 15 de desembre és l'últim dia. Per tant, solament queda el dilluns en horari de matí i vesprada i el dimarts al matí.

XarxaLlibres està cofinançat per la Generalitat, la Diputació i el Consistori, que en l'última modificació de crèdits ja va dotar la partida econòmica necessària per a fer front el primer pagament d'aquest pla. Les ajudes destinades als escolars empadronats a Xàbia (encara que estudien en un altre municipi) es divideixen en dues aportacions; una primera que és la que ara s'està gestionant i que és de 100 euros per estudiant i els altres 100 euros es lliuraran a final de curs en el cas que els estudiants tornen els llibres als seus col·legis per a crear un banc de material per al pròxim curs.