L'associació de betlemistes de Xàbia convoca una nova edició del seu concurs de pessebres familiars i en comerços

04 dic 2015 L'agrupació contribueix a la decoració nadalenca instal·lant naixements en la Casa del Cable, el Mercat i l'Ajuntament

L'associació de Betlemistes de Xàbia viu les dates més importants del seu calendari d'activitats. Des de la setmana passada han estat treballant en la instal·lació de diferents naixements en espais públics, contribuint així a la decoració nadalenca de la vila. D'una banda han muntat un gran pessebre en la Casa del Cable que podrà visitar-se fins al 7 de gener i també han instal·lat naixements en l'Ajuntament, el Mercat Municipal, entre uns altres.
El col·lectiu participarà aquests dies en la fira Art i Nadal obrint un lloc amb figuretes i articles i també estaran en el mercat ambulant dels dijous les dues pròximes setmanes.
Des de l'associació conviden a tots els aficionats a instal·lar aquesta típica representació nadalenca que un any més han convocat el seu concurs de pessebres familiars, infantils, de col·legis o comerços. Els interessats a participar poden inscriure's fins al 10 de desembre en el correu betlemistesdexabia@hotmail.com o en el telèfon 600852023
Hauran de tenir-ho llest per al dissabte 12 de desembre quan els betlemistes faran la visita a les cases de tots els participants en un acte amenitzat per la música de la Colla Portitxol. Ja el dilluns 14 revisaran els treballs dels col·legis per al dimarts 22 poder celebrar el lliurament de premis en un acte en la Casa de la Cultura, a les 19 hores, en què estaran acompanyats per les nadales de l'associació de jubilats Clarejar i també presentaran el video de les seues activitats d'enguany.
Una altra de les activitats que tenen prevista per a aquestes dates és l'excursió d'un dia a Albacete, Chinchilla de Muntanya Aragó i Almansa per a visitar els pessebres i a les associacions d'allí. Els interessats a apuntar-se poden contactar amb l'associació en el mateix correu i telèfon que per al concurs.