Xàbia obri el termini per a adherir-se al pla personalitzat que ofereix un estalvi fins el 4% als qui paguen prompte els tributs

03 dic 2015

seua adhesió al pla personalitzat de pagaments, una opció per a fer front als tributs municipals amb el qual poden aconseguir importants bonificacions i flexibilitzar els pagaments segons les seues necessitats.
Els interessats poden informar-se de les condicions i bonificacions en l'Oficina d'Atenció al Ciutadà (Av Trenc d’Alba número 2) o en el Servei de Recaptació Municipal (Carrer Major 15).
Com assenyala el regidor d'Hisenda, Antonio Miragall, els dos avantatges essencials d'aquest pla són l'estalvi, ja que els pagaments anticipats estan bonificats, i la seua flexibilitat, ja que els ingressos es poden efectuar en qualsevol moment o periòdicament sense que comporte cap interès per demora. Així mateix, incideix el regidor, l'ordenança que ho regula s'ha modificat recentment per a encara fer-ho més flexible, amb el que al llarg de l'any el contribuent pot modificar les condicions pactades si no li ve bé la forma de pagament acordada.
Per a saber què tipus de pla li interessa, el contribuent té a la seua disposició en la web municipal un simulador informàtic http://tramites.ajxabia.com/planes-pago/simulador/ amb el qual podrà realitzar i avaluar les diferents possibilitats que li ofereixen els plans, tant en termes d'estalvi com de flexibilitat.

La bonificació màxima és del 4% si es paguen tots els tributs abans del 5 de gener i aquest estalvi va disminuint progressivament en tant s'acosta al termini de pagament en voluntària. A més de l'opció del pagament en finestreta també està disponible de forma domiciliada en el banc Sabadell.
Amb aquesta mesura, l'Ajuntament de Xàbia pretén incentivar el ràpid pagament dels impostos. Per a acostar a la població les condicions d'aquest pla, des d'Hisenda s'han remès cartes informatives als contribuents i s'està preparant un tríptic informatiu.