L'Ars Nova ofereix un concert nadalenc per als més xicotets

03 dic 2015 Tots junts Xàbia prepara una celebració del Nadal a l'alemana en el Centre Històric amb nadales, xocolata i va venir especiat

Amb l'arribada del nadal, moltes associacions i agrupacions culturals preparen actuacions extraordinàries per a celebrar aquestes dates. És el cas del grup polifònic Ars Nova, que el proper dissabte 12 de desembre oferirà un concert didàctic especialment pensat per a xiquets d'entre 3 i 8 anys, en el qual s'explicaran alguns conceptes de la música a través d'exemples nadalencs. El recital serà el dissabte a les 18 hores en el Conservatori de Música i l'entrada és gratuïta.
També amb la col·laboració dels músics del conservatori de Xàbia i els xiquets i xiquetes de tots els col·legis del municipi, l'associació benèfica Todos Juntos Jávea ha preparat per a la vesprada del dijous 10 de desembre en el Centre Històric una típica festa nadalenca com les quals se celebren en el nord d'Europa.
Des de les 19 hores hi haurà nadales, primer en la placeta del Convent, i després en la plaça de l'Ajuntament i un recorregut amb torxes o similars pel carrer Major. Per a ambientar la vetlada, hi haurà xocolata calenta, pastissos que vendran els xiquets i també glühwein, un vi calent i especiat que és la beguda nadalenca per excel·lència en el nord europeu.