Mercatchef Xàbia arranca de la mà d'un estel Michelín

30 nov 2015 Els tallers de cuina per a xiquets seguiran cada dissabte fins a nadal

La nova edició dels tallers de cuina per a xiquets a Xàbia “Mercatchef Junior” va començar aquest cap de setmana sota les directrius de l'equip del xef Alberto Ferruz, posseïdor d'un estel Michelín.
Els xicotets xefs, abillats amb capell i davantal, van començar la jornada comprant en els llocs del Mercat els ingredients de les receptes que anaven a aprendre i després es van posar a la feina en els bancs de cuina instal·lats en el centre de l'edifici.
Els seus avanços van ser seguits per curiosos que es van acostar a veure el taller de cuina, entre ells, la regidora responsable de Fires i Mercats, Tere Bisquert i la presidenta del Mercat, Rosi Caballero.
Mercatchef Junior seguirà els dissabtes 5, 12 i 19 de desembre, per la qual cosa les inscripcions estan obertes. Cada setmana hi ha un contingent màxim de 15 xiquets pel que la classe es tanca en completar aforament.
Per a més informació o inscripcions, poden acostar-se al posat Carnisseria Castelló en el Mercat o a l'oficina de Creama Xàbia (Avinguda Trenc d’Alba numero 2 i telèfon 965794266).
L'activitat està dirigida a xiquets i xiquetes d'entre 8 i 12 anys i compta amb l'acadèmia Sabor de Sal com a organitzadora i la col·laboració cada setmana d'un cuiner de renom.