Regidors de Xàbia coneixen un espai públic de Gandia que posa les noves tecnologies al servei de la promoció econòmica

26 nov 2015

Xàbia. Dijous, 26 de novembre de 2015. L'alcalde de Xàbia, José Chulvi, i els regidors de Foment Econòmic, Cesc Camprubí, i de Noves tecnologies, Ximo Segarra, han realitzat avui una visita de treball a Urbalab Gandia, un espai públic engegat fa quatre per l'Ajuntament de Gandia com a fòrum de de divulgació i socialització en l'ús de les noves tecnologies de la informació i comunicació.
La delegació de l'Ajuntament xabiero ha sigut rebuda per l'alcaldessa Diana Morant, i el regidor de Promoció Econòmica, qui els han explicat les possibilitats d'aquest centre d'aprenentatge i innovació social, que facilita a persones de qualsevol edat i condició, així com a les empreses o emprenedors. Per açò, hem adaptat i preparat un ambient per a fomentar la cooperació, l'intercanvi d'idees i d'ajuda.
Per als responsables municipals de Xàbia, Urbalab és una experiència molt interessant tant a nivell formatiu com de suport a les Pimes o espai de col·laboració entre professionals. Aquesta visita respon a la voluntat de l'executiu local de conèixer experiències que funcionen en altres poblacions per a després adaptar-les a les necessitats de Xàbia.