L'Ajuntament de Xàbia donarà a Acnur els diners de la venda dels calendaris promocionals

24 nov 2015 Aquest organisme de suport als refugiats parlarà dijous que ve 3 de desembre en la Casa de Cultura sobre la situació de Síria

El departament de Turisme de Xàbia edita un any més un calendari de taula amb fotos promocionals del municipi i seguint amb la filosofia començada l'any passat, tornarà a destinar els diners que reunisca amb la seua venda a un projecte solidari concret. En aquesta ocasió el donatiu serà per a l'Alt Comissionat de les Nacions Unides per als Refugiats (ACNUR), l'organisme de l'ONU que s'encarrega de protegir als refugiats i desplaçats per persecucions o conflictes, així com a promoure solucions duradores a la seua situació.
L'almanac per a 2016 tindrà caràcter temàtic, ja que gira entorn de l'arquitectura tradicional local gràcies a les fotografies cedides per l'Agrupació Fotogràfica de Xàbia, que ha volgut implicar-se en aquest projecte solidari.
La presentació tant del calendari com de la labor que realitza ACNUR serà dijous que ve 3 de desembre en una xarrada programada per a les 20 hores en la Casa de Cultura. Assistiran de part del comitè espanyol de l'Alt Comissionat Esther Sánchez, de la delegació de la Comunitat Valenciana, l'alcalde de Xàbia i responsable de Turisme, José Chulvi, i la regidora de Serveis Socials.
La conferència parlarà sobretot de l'emergència a Síria, amb més d'o milions de desplaçats i 4 milions de refugiats desprès de quatre anys de guerra.