El club Joventut Xàbia recorda a Miguel Buigues en seu 28 memorial

23 nov 2015 La festa del basquet local serà aquest diumenge 29 de novembre

El club de basquet Joventut Xàbia celebra aquest diumenge, 29 de novembre, la XXVIII edició del Memorial Miguel Buigues Andrés amb una festa per a tots els aficionats a aquest esport. A les 17 hores el sènior masculí, que milita des d'aquesta temporada en categoria autonòmica i està baix la direcció del tècnic Manolo Vall, jugarà un partit contra l'Onil Famosa, i a continuació les xiques del femení es mesuraran a l'equip d'Ondara, també en aquesta categoria. Entre els dos partits, hi haurà un berenar amb xocolata i bescuit per a tots els assistents, ha explicat des del club Gustavo Usagre.

Com és costum, el club aprofita aquest dia marcat en el seu calendari per a fer la foto oficial de tots els equips, un moment en el qual es veurà el gran creixement experimentat pel Joventut Xàbia, que ha vist créixer considerablement la seua pedrera, ha afegit el coordinador de l'escola, Oscar Mayordomo. Tots dos representants del club han animat a tots a sumar-se a la família verdinegra en aquest dia gran en el qual es recorda a un dels fundadors, que va morir en patir un accident mentre entrenava el seu esport preferit.

El regidor d'Esports, Vicent Colomer, ha felicitat al club per mantenir aquesta tradició tan entranyable durant 28 anys i els ha animat a seguir lluitant per reforçar la pedrera, el futur del club.

També l'alcalde, José Chulvi, ha volgut sumar-se aquest agraïment públic i ha recalcat que organitzar durant 28 anys aquest acte en memòria de Miguel “parla molt bé del club que no oblida a la seua gent i els seus orígens; I també de Miguel Buigues, que va aconseguir deixar una petjada que no s'esborra” malgrat les diferents èpoques que ha superat el Joventut per a adaptar-se als nous temps. L'alcalde, qui sempre ha estat molt vinculat al basquet, ha volgut també destacar la gran aposta per unir competició amb formació, que ha afavorit que hi haja esportistes que van començar en el Joventut que avui militen com a professionals, com és el cas de Romà Bas.

Tant Chulvi com Colomer han convidat a tota la població a acudir aquest diumenge al pavelló per a gaudir del basquet, de l'ambient de festa i recordar a Miguel Buigues. La entrada és gratuïta.