El departament d'Igualtat de Xàbia promociona llibres per a combatre el masclisme

17 nov 2015 Aquest divendres es representarà el contacontes “La Ventafocs ja no creu en prínceps blaus”

El departament municipal d'Igualtat a Xàbia ha començat amb les activitats programades aquest mes per a lluitar contra la violència de gènere. Des d'avui es pot trobar en seus municipals com són el Cívic Punt, l'oficina de Turisme de Duanes o la Casa de Cultura una sèrie de llibres que aborden la temàtica de la dona. Són lectures “alliberades” per l'Ajuntament, és a dir, que es deixen a disposició gratuïta i lliure dels qui vulguen agafar-los. Aquesta vegada, no obstant açò, es demana a els qui ho lligen que plasmen les seues impressions en la llibreta que els acompanya per a així compartir les seues opinions i fins i tot poder crear un club de lectura de persones amb inquietuds feministes.
Aquesta setmana hi ha altres dues activitats directament relacionades amb la dona; D'una banda el grup De Reüll ofereix aquest dijous 19 a les 20 hores en la Casa de Cultura una conferència a càrrec de la llicenciada en Art Nuria Gómez Bolufer, qui parlarà de "Estereotips i evolució femenina en l'art. Iconografia i significat”. També en la Casa de Cultura aquest divendres a les 20’30 hores hi haurà un contacontes per a adults amb la història “La Ventafocs ja no creu en prínceps blaus”.
Aquestes activitats s'emmarquen en la commemoració del Dia Internacional contra la Violència de Gènere, que és el dimecres 25. Aquest dia, a les 13 hores, hi haurà una concentració en la porta de l'Ajuntament.