El Consorci Esportiu de la Marina Alta organitza un viatge d'esquí a Serra Nevada per a aquest hivern

16 nov 2015

El Consorci Esportiu de la Marina Alta (CEMA), en col·laboració amb l'Associació de Joves de la Mariana Alta, està organitzant un viatge de cap de setmana a Granada per a aquest hivern (del 5 al 7 de febrer) per a aquells interessats a practicar esquí o esports d'hivern en Serra Nevada. El CEMA assenyala que és una escapada ideal per a gaudir de la neu en família, amb amics o conèixer gent nova.
El termini d'inscripció s'obri ara i finalitzarà el dilluns 11 de gener. En principi les places estan limitades a 50 persones i seran assignades seguint l'ordre de pagament; No obstant açò, si el nombre de places es cobreix anticipadament, l'organització estudiara la possibilitat d'ampliar-ho, indiquen des del consorci que presideix el regidor d'esports de Xàbia, Vicent Colomer.
Dins d'aquest viatge hi ha disponibles diferents modalitats de preus, ajustades a les diferents necessitats dels assistents: Està la modalitat esquiador per 187 euros (bus, allotjament, i forfait), la modalitat no esquiador per 116 euros (bus, i allotjament) i també s'han previst descompte per a menors de 5 i 12 anys o la contractació opcional de suplements com, per exemple, el material d'esquí o snow.
Per a formalitzar la inscripció cal, realitzar el pagament i emplenar el full d'inscripció (disponible en la web
www.cema-marinaalta.com ) que després hauran de lliurar en les oficines d'esports dels Ajuntaments consorciats (en el cas de Xàbia, en el Palau d’Esports) o adjuntant-la per correu electrònic a info@cema-marinaalta.com