L'Ajuntament repararà les voreres en avinguda Colomer

11 nov 2015

El departament de Medi ambient i Serveis de l'Ajuntament de Xàbia ha començat a trasplantar els arbres del inici de l'Avinguda Colomer per a poder reparar les voreres i realitzar els rebaixes necessaris per a fer accessible el pas de vianants. La brigada de parcs i jardins va podar ahir dos plataners d'aquest tram viari, que donat la seua grandària i arrels havien alçat les voreres i fins i tot afectat a habitatges propers. Ara seran traslladats a una altra zona de Xàbia on puguen créixer sense originar problemes.
Es tracta de treballs previs a la reurbanització que el departament que dirigeix la regidor Kika Mata executarà en aquesta zona, al costat del parc del Fielato, en el qual està previst renovar les voreres i adequar amb rebaixes l'accés al pas de vianants perquè així siga útil per a persones amb mobilitat reduïda.
Serveis també ha demanat autorització a la Diputació d'Alacant, titular de la carretera, per a arrancar la reixeta d'evacuació pluvial i substituir-la per dos laterals.