Festes llança una nova enquesta sobre les Fogueres de Xàbia

11 nov 2015

La regidoria de Festes de Xàbia llança una nova enquesta dirigida a la població perquè avaluen els principals actes de les Fogueres de Sant Joan i puguen proposar totes les idees i suggeriments que consideren ara que s'està preparant la pròxima edició del 2016. El regidor, Antonio Miragall, explica que les preguntes s'han consensuat amb la comissió de Fogueres, ja que tant el Consistori com els organitzadors directes dels festejos estan interessats a conèixer tots els punts a millorar i enriquir la festa santjoanera.
El qüestionari és anònim i és fàcil de completar a través d'internet. Les 16 preguntes estan en valencià, castellà i anglés perquè així la participació siga la major possible. Estarà a la disposició dels interessats a opinar durant unes setmanes en l'enllaç https://docs.google.com/forms/d/1rlicfukx7cvhkd9jytlyeavqwwwwczonwxmffo2jvl8/viewform?c=0&w=1

Amb aquesta nova enquesta, Miragall segueix amb la seua vocació de donar participació als ciutadans i conèixer la seua opinió real sobre cada acte en concret. Com ja es va fer amb la qual va servir per a avaluar les festes del Loreto, quan es tanque l'enquesta es faran públics els resultats i aquests es prendran en compte per l'organització.