La banda de música de Xàbia dóna la benvinguda a nou nous músics

10 nov 2015 El Centre Artístic Musical celebra la festivitat de Sant Cecilia amb concerts de la banda, l'orquestra i el grup de percussió Tom ‘n’ go

El Centre Artístic Musical de Xàbia celebra aquest mes de novembre la festa de la seua patrona, Santa Cecilia, unes dates en les quals com és costum es dóna la benvinguda als nous músics que han entrat en la banda durant els últims mesos. Enguany són nou les joves incorporacions que reforçaran sobretot la família del vent. Aquest dissabte, 14 de novembre, es realitzarà la tradicional cercavila per a arreplegar en les seues cases als nous músics, que són Javier Gavilá Fornés (trombó), Julia Catalá Caturla (trompa), Julia Llorca Linares (clarinet), Marta De Scals Polop (flauta), Pablo de Scals Polop (trombó) Paula Sesé Martínez (flauta), Pere Cholbi Escrivá (trombó), Sebastià Marín Barajas (percussió) i Betlem Codina Márquez (safoxón) i després hi haurà una missa en honor a la patrona.
Ja a partir del cap de setmana vinent, començaran els concerts extraordinaris per Santa Cecilia. El dissabte 21, a les 22 hores i en l'església de Sant Bartolomé, actuarà la banda de música, mentre que el divendres 27, també en el temple a les 22 hores, serà el torn de l'orquestra del Centre Artístic Musical.
Tancarà els concerts una actuació el dissabte 28 en el saló d'actes del conservatori a càrrec del grup de percussió Tom ‘n’ Go, que enguany celebra la seua 15 aniversari.