La platja de l'Arenal de Xàbia acull el diumenge 15 la primera carrera de surf a rem

09 nov 2015 La prova s'inscriu en el circuit Sup Race Mediterráneo de la Comunitat Valenciana

El pròxim diumenge 15 de novembre, les aigües de Xàbia s'ompliran de practicants de surf a rem o stand up paddel, la nova modalitat d'oci nàutic que des de 2007 s'ha popularitzat en tot el món.

Esta primera carrera, batejada com Beach Race Jávea, és una de les últimes proves del any del circuit  Sup Race Mediterráneo de la Comunitat Valenciana.

Organitza el Club de Surf Jávea, representat pel seu president Telmo Irigoyen i per Cristina López, el col·laboració amb la Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Xàbia, que dirigix Vicent Colomer.

En total s'espera que la cita congregue a més de 200 persones i en ella poden participar tant xiquets com adults, sense importar el nivell que tinguen ja que el recorregut s'adapta tant a les edats com a les capacitats de tots.

Per tal de vetlar per la seguretat de l'event, es comptarà amb una embarcació semirígida, una moto d'aigua, una unitat mòbil de la Creu Roja, dos membres del Club de Piragüisme Jávea i 5 membres del Club de Surf.

L'organització proveirà de salvavides als menors d'edat i de quemenjars i licra per als remers.

Les inscripcions estan obertes i tenen un preu de 20 euros per als adults i 10 per als xiquets. Els interessats poden escriure un correu a surfing@clubdesurfjavea.es.