Monjove enceta una campanya de descomptes per als joves de Xàbia que vagen aquest mes al cinema

05 nov 2015 Joventut premia amb una tablet i samarretes als qui van donar 0,0 en la discomòbil d'Halloween

La regidoria de Joventut de Xàbia, a través de Monjove, ha encetat una campanya perquè els joves del municipi puguen anar al cinema de forma més assequible, afavorint així l'afició per aquesta activitat que combina oci i cultura. A partir d'aquesta setmana i durant tot el mes estarà activa “Ix de l’ ou sen va al cinema”, un acord amb el Cinema Jayan pel qual tots els joves d'entre 12 i 18 anys de Xàbia es beneficiaran d'un descompte de 2 euros si quan van a comprar la seua entrada li diuen al venedor la contrasenya: “Ix de l’ou” (el nom de la revista que edita Joventut) i demostren la seua edat amb el DNI.
La iniciativa, de forma pilot durant aquest mes, permetrà veure de forma econòmica les pel·lícules programades per als diumenges a la vesprada: Hotel Tansilvania 2, Spectre 007 i Ocho apellidos catalanes.
Una altra de les accions que ha desenvolupat recentment la regidoria que dirigeix Ximo Segarra va ser la “festa 0,0” per un consum responsable d'alcohol durant la discomòbil d'Halloween. Gràcies a la col·laboració de Creu Roja, aqueixa nit es van realitzar proves d'alcoholèmia a tots els joves que van voler participar i entre els quals van demostrar no haver begut alcohol s'ha sortejat una tablet i samarretes amb el lema “Jo sóc 0,0”. Avui el regidor ha fet lliurament de la tablet al guanyador, Marcos Gil Caravaca, i a partir de matí podran passar per Monjove a arreplegar el seu premi els que han aconseguit les samarretes, que són Marina Soler Noguera, Antonio Mayans Ferrer, Antonio Martinez López, Noelia Ahuir Buigues, Goyo Ureña Aita, Alex Catalá Sala, Iris Vidal Valero, Bryan Murna Caño, Miguel Martí Caturla i Tom Nackaerts.