Comencen a Xàbia els tallers per a emprenedors i empresaris

03 nov 2015

El regidor de Foment Econòmic, Cesc Camprubí, i l'alcalde de Xàbia, José Chulvi, van inaugurar ahir junt amb la gerent de Creama, Rosario Donderis, els tallers Xàbia Emprén, cinc vesprades formatives dirigides a aquells que pensen a emprendre algun negoci, reciclar-se professionalment o actualitzar-se com a empresaris.
Els representants municipals van ressaltar la importància de la formació dins de les polítiques de foment de l'ocupació i van mostrar la predisposició de l'Ajuntament a contribuir al fet que els emprenedors i empresaris del municipi disposen de fòrums d'aprenentatge i debat en els quals estar al dia. També van recordar que, com a mesura d'estímul a l'economia local, el Consistori ha suprimit temporalment la taxa per obertura de comerços o negocis.
Després de les presentacions i la benvinguda als al voltant de 40 alumnes que van seguir la primera conferència de Xàbia Emprén va prendre la paraula el primer ponent, que va parlar de la importància de gestionar bé el temps perquè aquest siga productiu personal i laboralment, donant alguns consells per a organitzar-se, com establir prioritats i separar l'important de l'urgent.
Les jornades segueixen hui dimarts amb Josep A. Ivars Sánchez, que aprofundirà en “Com gestionar el canvi a través de la intel·ligència emocional” i com tirar mà d'aquest recurs per a reaccionar davant els canvis de l'entorn.
El dimecres el taller serà sobre “Identitat i visió per a emprendre amb èxit” i serà el psicòleg Alfonso Hernández Rubert qui parle als alumnes de com enfocar els esforços. La quarta jornada estarà a càrrec d'Andrés Pérez Ortega qui ajudarà als emprenedors a crear la seua “marca personal” a partir de les fortaleses de cadascun d'ells i de posicionament professional.
Finalment, el divendres hi haurà un taller sobre habilitats de comunicació aplicades a l'emprenedor a càrrec de les coachs Celia Martín i Isabel Vila.
Recordar que els tallers són gratuïts i encara que la inscripció està tancada formalment, els treballadors de Creama Xàbia atendran als interessats en el telèfon 96 579 42 66 i els acomodaran si hi ha algun buit en el taller que els interesse. Les classes són des de les 19 hores en el Museu Soler Blasco.