Els carrers de l'entorn dels col•legis Graüll i Vicente Tena tornen al seu sentit habitual

27 oct 2015 Serveis instal•larà bolardos hidràulics per a tancar al tràfic a l'hora d'entrada i eixida de classe

L'engegada del projecte Camins Escolars va portar fa unes setmanes novetats en el tràfic rodat a l'entorn dels col·legis Vicente Tena i Graüll de Xàbia. Per a millorar la seguretat es va decidir canviar el sentit de circulació en els carrers Víctor Candela, María Rosa Guardiola i José Ortega i Gasset, una solució que s'ha revelat problemàtica mentre que dificultava l'accés a les finques, guals i comerços.
Atenent a la petició dels veïns i les indicacions de la Policia, el departament de Serveis de Xàbia, que dirigeix Kika Mata, ha ideat un recurs alternatiu amb el qual s'espera poder compatibilitzar la seguretat dels xiquets i les necessitats dels residents. Des de dilluns que ve 2 de novembre es retornarà l'adreça habitual dels carrers i es fitarà el tràfic durant les hores d'entrada i eixida dels alumnes a classe. De moment serà la policia qui, ajudant-se amb tanques, s'encarregue de tancar a la circulació aquesta zona mentre que Serveis instal·la bolardos hidràulics en els carrers Victor Candela i Azorín
Davant aquest nou canvi, es demana als conductors que estiguen atents a les indicacions dels agents i a la senyalització provisional.