Enric Peidro Trio obri el cicle “jazz a la tardor” a Xàbia

27 oct 2015

El departament de Cultura de Xàbia ha organitzat un cicle de concerts titulat “Jazz a la tardor”, que a partir d'aquesta setmana oferirà concerts de petit format en la Casa de la Cultura de forma quinzenal.
La primera de les propostes arriba aquest divendres, 30 d'octubre, de la mà d'un trio de músics veterans, el saxofonista Enric Peidro, Sergio Albentosa (òrgan hammond) i Sir Charles González a la bateria.
El concert d'Enric Peidro Trio serà a les 20 hores i promet oferir un repertori basat en els mítics trios de principis dels anys seixanta, quan el saxo tenor i l'òrgan Hammond tenien un paper preponderant.
La venda d'entrades, a cinc euros, serà en la mateixa Casa de Cultura una hora abans del concert.
El cicle continuarà el divendres 13 de novembre a Xàbia amb l'actuació de Thaïs Morell Quintet, que presentarà el seu nou disc Amaralina i que inclou temes del folklore espanyol i brasiler; El tercer concert el divendres 27 de novembre a càrrec de Conde-Pastor-Rolff Trio, una proposta que es mou entre la tradició la modernitat a través del flamenc de Conde, la contemporaneïtat de David Pastor i l'accent italià de Rolff. I finalment, Jazz a la tardor s'acomiada el divendres 4 de desembre amb Lolo García Sextet, un projecte actual i personalíssim que sorgeix de barrejar ritmes de funk, pop i swing . Tots els concerts seran a les 20 hores.
Aquest cicle impulsat per la regidoria de Cultura de Xàbia, que gestiona Quico Moragues, compta amb la col·laboració amb CulturArts i cerca fidelitzar als aficionats al jazz de la comarca.