Cap de setmana amb ambient de halloween a Xàbia

27 oct 2015

Xàbia es contagia durant aquesta setmana de l'ambient d'Halloween i oferirà una programació temàtica per a xicotets i majors. Comença el divendres amb una cercavila per a xiquets en la qual els més menuts podran lluir les seues disfresses més terrorífiques; Eixirà a les 18 hores des de la plaça Marina Alta i a través dels carrerons del Centre Històric arribarà fins a la placeta del Convent, on hi haurà festa infantil amb música i premis per a les millors disfresses. També el Mercat Municipal se suma a aquesta celebració amb una petita festa després del tancament i fins a la mitjanit en la qual alguns llocs oferiran tapes i beguda per 2’5 euros.
I a la nit, els quintos del 2016 també proposen passar-ho de por en una discomòbil amb tres dj’s que obrirà a les 23 hores en la pista poliesportiva del Freginal amb disfresses, regals i sorpreses.
El cap de setmana temàtic segueix el dissabte 31, nit d'ànimes, amb el passatge del terror que s'instal·larà a partir de les 21 hores en la placeta del Convent i un concert d'Halloween amb el grup Mossen Bramit Morera i els Morts que arrancarà a les 22’30 hores en el carrer Sor María Gallart,
La programació d'Halloween a Xàbia està organitzada per les regidories de Joventut, Foment Econòmic i Festes amb la col·laboració de Xàbia Històrica i la comissió de Fogueres de Sant Joan.