L'Escola de Cinema Riurau obri la matrícula per al curs 2015-2016

23 oct 2015 Els alumnes rebran classes de tots els procesos de la creació, filmació i muntatge de peces audiovisuals

L' ESCOLA DE CINEMA riurau (ECRR) de Xàbia ha obert les seues portes el passat dimecres 21 d'octubre i manté obert el termini per realitzar la matrícula fins a finals de novembre.

Els alumnes que desitgen matricular-se hauran d'enviar un correu electrònic a la direcció escola@riuraufilmfestival.com o acodir directament els dimecres de 07:30 a 21:00 a Ca Lambert. També podran informar-se en el telèfon 676501494 (Alicia Costa).

Dividit en tres cursos, més un quart d'especialització, L'Escola de Cinema Riurau oferix als alumnes una formació acadèmica de coneiximents tècnics en què l'alumne aprén els mecanismes de filmació i muntatge per la realització d'un curt final.

L'alumne aprén a fer servir la càmera i els programes de muntatge, só i efectes, adquirix llenguatge cinematogràfic artístic que l'habilitat per analitzar una obra audiovisual i entendre la realització cinematogràfica amb coneiximents de guió, anàlisi fílmic, etc. A més oferix una cosa que ningú té: l'especialitat en Film de Dansa (el muntatge aplicable a totes les pel·lícules d'acció).

En ECRR existis a més l'especialitat d'Interpretació davant la Càmera Nivell 1 (interpretació) i Nivell 2 Direcció Actoral i Tècnica, Coaching, etc. La informació de cada nivell es pot consultar cridant al telèfon 633 403 103 (Rosalía Álvarez) i la de Direcció d'Actors, Coaching... al telèfon 676 501 494 (Alicia Costa).

La novetat en el curs 2015-2016 és l'Escola de cinema per a joves, de 12 a 18 anys, especialment pensat per ser dinàmic i pràctic i fer que el cinema siga una activitat que enganxe i apassione, i mostre als alumnes el que és el cinema des de dins.

El preu de la inscripció anual a la ECRR és de 130 euros

L'accés anual als cursos d'interpretció davant la càmera, nivell 1 i 2, és de 80 euros cadascun.