El riurau dels Català d'Arnauda acollirà deu propostes gastronòmiques en el Tapeo del Centre Històric

22 oct 2015 La fira començarà el dissabte 24 d'octubre a les 12 i es clausurarà el diumenge a les 18 hores

Xàbia. Dijous, 22 d'octubre de 2015. L'Associació de Comerciants del Centre Històric presenta este cap de setmana el seu tradicional Tapeo en un format que reunirà fins deu propostes gastronòmiques diferents al riurau dels Català d'Arnauda.

Així ho van presentar este matí el regidor de Foment Econòmic, Cesc Camprubí, i la presidenta dels comerciants, Elena Roig.

Enguany, els stands s'instal·laran en un espai acollidor i amb encant com és el riurau dels Català d'Arnauda, que des que fou cobert en 2014 s'ha consolidat com un lloc perfecte per acollir events d'entretemps.

Per la seua part, els hostalers del Centre Històric han convidat a restaurants d'uns altres punts del municipi (Port i Arenal). També s'ha apostat, segons va explicar Cesc Camprubí, per una filosofia de tapes més elaborades. En total hi ha una vintena seleccionades i es presentarà com a menú amb entrants, arrossos, carns, peixos i postres.

Els locals participants d'esta edició són: Embruix, bar Montgó, pizzería Giulia, El Rebost, les carnisseries Pichi i Mut i els restaurants convidats Casa Cande, Los Remos o Nesfor. També les bodegues Miguel i Vinos y Viandas, que oferiran els millors vins

De la mateixa manera, s'han programat activitats d'animació com són actuacions musicals de jazz o música instrumental i una zona de jocs per a xiquets. Les jornades obriran dissabte i diumenge de 12 a 16 hores i dissabte també en horari de vesprada-nit a partir de les 18 hores.