Pilar Zamora atendrà als veïns i veïnes de l'Arenal el primer dimecres de cada mes

20 oct 2015 La regidora estarà en l'Oficina de Turisme de la carretera Cabo La Nao - Pla, urbanització La Plaza, entre les 11 i les 13 hores

La regidora encarregada de l'àrea de l'Arenal, Pilar Zamora, atendrà als veïns i veïnes que vulguen plantejar-li en persona les seues queixes i suggerències el primer dimecres de cada mes.

Les cites es mantindran en horari de matins entre les 11 i les 13 hores i no és precís demanar cita prèvia. Això sí, tindran prioritat aquelles persones que la sol·liciten en el correu pilar.zamora@ajxabia.org. El lloc de les reunions serà l'Oficina de Turisme de l'Arenal, situada en la carretera Cabo La Nao - Pla, en la urbanització La Plaza.

Amb esta mesura, Pilar Zamora s'afegix a l'acció que ja va iniciar fa unes setmanes Marta Banyuls com a regidora de Duanes de la Mar. L'objectiu, segons va assenyalar Pilar Zamora, és "aconseguir un contacte més àgil amb els problemes i inquietuts dels veïns i veïnes, establir un canal de comunicació efectiu i fer servir el diàleg com a base de les nostres actuacions".