El comerç del Centre Històric de Xàbia acomiada octubre en el riurau d’Arnauda amb les seues jornades del tapeo

14 oct 2015 L'esdeveniment gastronòmic serà el cap de setmana del 24 i 25 d'octubre

L'associació de comerciants del Centre Històric de Xàbia, en col·laboració amb la regidoria de Foment Econòmic, ofereix la seua particular “cita gastronòmica de la tardor”: Les jornades del tapeo.
Enguany, l'organització ha decidit aplicar alguns canvis, com la ubicació dels stands, que s'instal·laran en un espai acollidor i amb encant especial com és el riurau d’Arnauda, que des que va ser cobert a la fi del 2014 s'ha revelat com un lloc idoni per als esdeveniments d'entretemps.
També hi ha canvis en els participants, ja que l'hostaleria del Centre Històric ha convidat a restaurants d'altres punts del municipi com el port o l'Arenal. I finalment, la filosofia de les tapes, que enguany es presenten més elaborades. Hi ha una vintena seleccionades i es presenten com un menú amb entrants, arrossos, carns, peixos i postres.
Així participaran l Embruix, bar Montgó, pizzeria Giulia, El Rebost, les carnisseries Pichi i Mut i els restaurants convidats Casa Cande, Els Rems o Nesfor. També els cellers Miguel i Vinos y Viandas, que amaniran les degustacions amb els millors vins.
Els tiquets de les tapes, a 1’5 euros, es podran comprar en el mateix recinte del riurau, on s'instal·laran els llocs dels cuiners participants. Baix la pinada veïna del parc Montaner es distribuiran taules i cadires perquè els assistents puguen menjar còmodament.
Com expliquen des de Xàbia Històrica, s'han previst activitats d'animació, com a actuacions musicals de jazz o música instrumental i una zona d'inflables per als xiquets. Les jornades del tapeo obriran dissabte i diumenge de 12 a 16 hores i el dissabte també en horari de tard nit a partir de les 18 hores.
Tant des de l'associació que presideix Elena Roig com la regidoria de Foment Econòmic gestionada per Cesc Camprubí han convidat a tota la comarca a passar-se per aquestes jornades en les quals a més de la gastronomia local podran gaudir de bon ambient i d'un entorn especial en ple poble com és el riurau d’Arnauda i el parc Montaner.