El Civic Punt de l'Arenal acull la VIII trobada de la interculturalitat de Xàbia

13 oct 2015

El departament de Serveis Socials de Xàbia, en col·laboració amb l'assemblea local de Creu Roja, ofereix aquest divendres 16 d'octubre la VIII trobada de la Participació Intercultural, una activitat subvencionada per la Diputació d'Alacant per a afavorir la mescla de cultures i el coneixement mutu per a una convivència enriquidora.

La regidora de Serveis Socials, Pepa Gisbert, ha indicat que enguany la trobada es realitzarà en el Cívic Punt (en la zona de Xàbia Park) i per açò s'ha batejat amb el lema “Un espai per a compartir. Activitats en família en el barri de l'Arenal”, ja que en aquest espai de dinamització social es palpa la mescla de nacionalitats.

La jornada començarà a les 17 hores amb un berenar popular per als assistents en el propi Civic Punt i després es podrà gaudir del conta contes “La formiga i la xitxarra”. A les 18’15 hores hi haurà un taller infantil denominat “Construïm el nostre poble” a càrrec de Creu Roja Joventut, que també ha preparat altres activitats interculturals

Des de l'oficina Amics a Xàbia també s'està treballant en un taller de recerca i intercanvi cultural amb els alumnes del Col·legi Arenal. Treballar per la convivència pacífica entre les diferents cultures és un dels objectius que té la regidora de Serveis Socials, qui advoca per prendre com una oportunitat enriquidora i d'aprenentatge el fet que a Xàbia visquen persones amb més de 80 nacionalitats diferents.