Xàbia celebra aquest diumenge el Dia de la Bicicleta amb una marxa popular

13 oct 2015

El Club Ciclista Xàbia, en col·laboració amb la regidoria d'esports, ha organitzat per a aquest diumenge 18 d'octubre el Dia de la Bicicleta. Com és habitual, a Xàbia se celebra aquest dia amb una marxa popular per a xiquets i majors que eixirà a les 10 hores des de la pista d'atletisme del col·legi Graüll i que discorrerà fins al parc de Pinosol, on es farà la parada per a esmorzar abans de tornar al poble al migdia.
La marxa ciclista, d'uns sis quilòmetres, no és de caràcter competitiu sinó que es planteja com una jornada festiva i pensada per a gaudir en família. Gràcies a la col·laboració de la Policia Local, Creu Roja i Protecció Civil, els participants podran circular sense presses, sense riscos associats al tràfic i amb les màximes mesures de seguretat, a més del “cotxe granera” del club disposat a arreplegar als xiquets xicotets que es cansen o a algú que puga tenir problemes, solucionar alguna burxada o avaria.
Tant el club ciclista com l'Ajuntament animen a participar i passar un matí saludable, de convivència i oci lligat a l'esport i al transport sostenible.