16 alumnos empiezan el taller de empleo Xàbia Impulsa

08 oct 2015

Hui ha començat la tercera edició del taller d'ocupació “Xàbia Impulsa” en les especialitats d'operador de sistemes de distribució d'aigua i treballador forestal. Durant els pròxims sis mesos, els 16 alumnes seleccionats pel Servef tindran un contracte remunerat amb el qual combinaran formació teòrica i pràctiques en la brigada mediambiental de l'Ajuntament i l'empresa municipal d'aigües, Amjasa.
L'alcalde, José Chulvi, ha rebut en el Consistori als alumnes i professors d'aquest taller d'ocupació i els ha demanat que aprofiten al màxim aquesta oportunitat de millorar la seua capacitació gaudint d'un sou i que ho prenguen com alguna cosa que pot servir-los a més para reincorporar-se al mercat laboral.
Xàbia Impulsa és una activitat formativa cofinançada pel Fondo Social Europeu, el Servef i el Ministeri d'Ocupació i Seguretat Social. En el vessant pràctic, els alumnes contribuiran en treballs auxiliars per a la rehabilitació i millora de la infraestructura de la xarxa potable del municipi i en l'esbrosse i reforestació de zones forestals del municipi.