Paco Costa guanya el ral•li fotogràfic de Xàbia

05 oct 2015 Miguel Ángel Serra i Toni Signes queden en segon i tercer lloc mentre que Juanjo Major aconsegueix el premi a la millor foto

L'Agrupació Fotogràfica de Xàbia ha celebrat aquest cap de setmana la quarta edició del seu ral·li fotogràfic, un concurs que va reunir a quasi mig centenar d'aficionats a la fotografia disposats a captar amb les seues càmeres els objectius marcats per l'organització.

Des de la nit del divendres al migdia del dissabte els 43 participants van buscar els millors enquadraments per als temes obligatoris, molts d'ells centrats en punts de gran potencial paisatgístic com el Portitxol, la Cala Barraca o l'entorn del Cap Prim.

Després de visionar totes les col·leccions presentades, un jurat compost per Francisco Català, Fermín Ventura i José R. Hernández Melero va fer pública la seua fallada, que va considerar com a millor col·lecció la signada per Paco Costa, de l’Agrupació Fotogràfica de Xàbia. El segon conjunt millor valorat va ser el de Miguel Ángel Serra, del Fotoclub Forat de Gata de Gorgos, i el tercer lloc va ser para Toni Signes, del fotoclub de Pedreguer.

Finalment, l'autor de la considerada com a millor fotografia del ral·li va ser Juanjo Mayor, de l’AFX, qui també va signar la millor fotografia del tema obligatori i la millor fotografia de control.

Els premis es van lliurar ahir diumenge, en un acte en el qual es van projectar totes les fotografies presentades al ral·li 2015. En representació de l'Ajuntament va estar la regidora Montse Villaverde, qui va acompanyar al president de l'agrupació, Toni Sanchis. Des de l’AFX han volgut destacar la il·lusió de tots els fotògrafs participants i l'altíssim nivell de les col·leccions presentades, així com el suport de col·laboradors, patrocinadors i a l'Ajuntament de Xàbia.