Mavi Pérez, nova presidenta de la comissió de Fogueres Xàbia

05 oct 2015 L'agrupació festera obri la inscripció als xiquets i xiquetes que vulguen formar part de la cort infantil

La comissió de Fogueres de Sant Joan comença una nova etapa amb diverses incorporacions i un canvi en la presidència. Avui el regidor de Festes, Antonio Miragall, ha presentat a Mavi Pérez Font, qui substitueix a Jaime Escudero al front del grup que s'encarrega d'organitzar i coordinar les populars festes de Sant Joan.

Miragall ha agraït al president que ara acaba el seu treball i implicació en els últims anys i ha donat la benvinguda a la nova representant, amb qui treballarà braç a braç en els pròxims mesos.
Per la seua banda, Pérez assumeix aquesta responsabilitat “amb moltes ganes i il·lusió” i amb la voluntat d'implicar en major mesura a les penyes en la confecció del programa i obrir les portes de la comissió a tots els veïns i veïnes que vulguen aportar tant idees com a treball. De fet, la nova presidenta ha convidat a tots els que tinguen suggeriments al fet que es passen per la seu de Fogueres (en el Carrer en Forn) qualsevol dilluns a partir de les 20 hores que és quan es reuneixen. També ha animat a les persones que, encara que no tinguen suficient disponibilitat per a estar en la comissió, sí puguen comprometre's a ajudar en algun acte en concret, un suport que s'agraeix en els dies de més treball de les festes.
De cara a millorar la participació ciutadana en aquesta festa, la comissió també està organitzant una sèrie de reunions per a actualitzar el registre de les penyes i escoltar les seues propostes de cara als festejos. I en les pròximes setmanes les regidories de Festes i Noves Tecnologies també llançaran una enquesta per a prendre el pols a l'opinió en general.
Els preparatius de les festes passen també per obrir la inscripció dels xiquets i xiquetes que volen formar part de la cort infantil i comissió juvenil, que des d'avui 5 d'octubre al 30 de novembre poden apuntar-se cada dilluns, de 19 a 20 hores en el casal Foguerer. Quant a la quintá del 2016, aquest cap de setmana han viscut una cercavila informal de presentació en el qual han participat els 100 joves que, de moment, s'han apuntat com a quintos.