La regidora de Duanes atendrà els dilluns en la biblioteca

28 sep 2015

La regidora de Duanes, Marta Bañuls, ha establit un horari fix d'atenció directa als ciutadans. Serà els primers dilluns del mes, de 18 a 20 hores, en la Biblioteca i Centre Social de la Mar (situada al carrer Botànic Cavallines 17 junt a l’ambulatori).

Segons ha indicat la regidora, estarà disponible per a parlar en persona amb qualsevol que tinga una problemàtica relacionada amb el barri i encara que no és imprescindible concertar prèviament una cita, es donarà prioritat als quals sí la reserven. Aqueix tràmit es pot fer a través de l'i mail marta.banuls@ajxabia.org, un correu que actua com a bústia virtual perquè els ciutadans puguen transmetre-li les seues inquietuds, idees o problemàtiques.
Bañuls ha indicat que és aconsellable contactar primer per correu electrònic i avançar una mica el tema de la consulta perquè així, en el cas que siga necessari, ella puga recaptar la documentació necessària.
Les regidories de barri és una de les novetats d'aquesta legislatura en l'Ajuntament de Xàbia per a ajudar al fet que l'administració siga més àgil i pròxima, així com perquè les associacions de veïns o residents tinguen sempre la mateixa persona de contacte, afavorint una relació més fluïda i directa.