AMJASA fa una donació de 100 cadires a les diferents agrupacions culturals que fan servir “El Surco”

23 sep 2015 En una segona fase està previst que des de Serveis s'intervinga en la pinutra, calefacció i il·luminació del centre

Xàbia. Dimecres, 23 de setembre de 2015. Des de hui el centre cultural i de formació "El Surco" compta amb 100 noves cadires donades per l'empresa municipal d'aigües de Xàbia, AMJASA.

La inversió total és de vora 2.500 euros i forma part d'una primera fase de millora de la dotació del centre. En la segona està previst que des del departament de Serveis es mamprenguen treballs de pintura, millora de la il·luminació, reparació de finestres i calefacció.

Segons el regidor de Cultura, Quico Moragues, les cadires que s'han entregat hui cobrixen una carència que ja havien reclamant amb anterioritat docents, alumnes i associacions. Ara el Centre Artístic Musical, la Colla Xirimitabs, el Grup de Danses del Portitxol, l'Orfeó i Ars Nova es podran beneficiar d'esta millora, així com professors i alumnes dels diferents cursos i tallers.

Els compromís, a més, inclou que les cadires també puguen ser utilitzades per AMJASA en els actes que es facen a la desaladora. Fins ara s'havia de recórrer a material del Centre Social.