Xàbia presenta el seu calendari de proves esportives

22 sep 2015 El Trixàbia es celebrarà el dia 27 de setembre y el cross Baix Montgó el 4 d'octubre

 

Xàbia. Dimarts, 22 de septiembre de 2015. El regidor d'Esports de Xàbia, Vicent Colomer, ha presentat hui les dos pròximes proves del calendari de la localitat.

 

La primera d'elles és la IV edició del Trixàbia, organitzada pel Club d'Atletisme Llebeig, Gurugú Bicicletes i Xàbia Bikes, en col·laboració amb el mateix Ajuntament. A més, participaran més de 100 voluntaris que s'afegiran als esforços de la Policia Local, Creu Roja i Protecció Civil.

 

A l'acte de presentació va assistir també el nou president del Llebeig, Jaume Escortell. El Trixàbia constarà de dos proves: la olímpica (1.500 metres de natació, 40 kilòmetres de bicicleta i 10 de carrera a peu) i la sprint, en què es cobrix la meitat de distància.

 

Vicent Colomer va remarcar que per a esta edició s'han rebut inscripcions de diferents punts d'Espanya. En total seran més de 100 atletes acompanyats de les seues famílies els qui vinguen no només a participar de l'event esportiu, sinó a gaudir d'un cap de setmana turístic.

 

Talls de trànsit

Amb motiu d'esta cita esportiva, la Policia Local informa que entre les 08.00 i les 13.00 hores hi haurà restriccions de trànsit en l'Arenal. Estarà tallat el Camí Cabanes i els seus accesos, pel que es recomana fer servir la travessia de les Cansalades en direcció Poble Nou. També en el primer Muntanyar estarà tallat el carril en sentit Arenal-Port.

La parada d'autubussos es trasllada a l'Avinguda de la Llibertat i la del trenet al carrer Rennes.

Baix Montgó

Quant a la prova de cross Baix Montgó, esta complix el seu vigèsim tercer aniversari. Es celebrarà el 4 d'octubre i cobrix un recorregut de 14 kilòmetres amb eixida en Duanes de la Mar de Xàbia (Avda Jaume I) i aplegada en la plaça de Jesús Pobre.

 

Esta carrera la organitza el Club d'Atletisme Llebeig de Xàbia i el Club La Faixa, de Jesús Pobre.

 

S'espera una participació de vora 500 atletes.