El compositor Robert M. Towgood llega les seues partitures originals al Conservatori de Xàbia

18 sep 2015 L'obra del músic britànic serà catalogada i estudiada en el centre

El Conservatori Professional de Xàbia ha rebut recentment un conjunt de 20 partitures originals del compositor britànic Robert Malcom Towgood. Va ser voluntat del propi músic, resident en la Marina Alta, qui en ser diagnosticat d'una malaltia terminal va mostrar el seu interès a llegar tota la seua obra a un centre d'aprenentatge musical perquè així les seues peces foren estudiades i divulgades entre els nous músics.
A través del cap d'estudis i professor de piano Jaume Morell, va contactar amb el Conservatori de Xàbia i li va oferir tant les seues pròpies obres per a piano sol, entre les quals hi ha sonates, bagateles, fanfàrries i música programàtica, com altres interessants partitures que havia atresorat en la seua vida.
L'equip directiu del Conservatori i la regidora d'Educació, Montse Villaverde, han agraït a la vídua del compositor que, complint els seus desitjos, haja lliurat ara tot aquest material al centre de Xàbia, on serà catalogat com a part dels seus fons de biblioteca i després serà estudiant i difós pels alumnes.