El Civic Punt de l'Arenal comença el nou curs amb activitats per a xiquets

09 sep 2015 L'oficina municipal per a la socialització del barri col•labora amb les festes organitzades per aquest dissabte pels veïns

El departament de Serveis Socials de Xàbia comença aquest mes de setembre amb noves activitats infantils en el Cívic Punt, l'oficina que treballa per la interculturalitat i per a dinamitzar el barri de l'Arenal. Es tracta del cicle “Vesprades divertides”, activitats i tallers dirigides a xiquets i xiquetes de 3 a 12 anys encaminades a la promoció i la integració socioeducativa dels menors residents en el barri.
Cada dimecres dels pròxims dos mesos hi haurà sessions de compte contes, tallers de manualitats, música i teatre que fomentaran valors socials, educatius, d'igualtat de gènere, d'interculturalitat i d'educació ambiental entre uns altres. Totes les sessions començaran a les 17 hores i l'entrada serà lliure i gratuïta fins a completar aforament. Açò sí, els xiquets i xiquetes hauran d'estar acompanyats per un adult responsable.
Com explica la regidor de Serveis Socials, Pepa Gisbert, aquestes activitats estan íntegrament subvencionades per la Diputació d'Alacant gràcies a una ajuda de 2.310 euros per a la realització d'activitats de promoció social dirigides a col·lectius vulnerables.
El cicle comença el dimecres 16 de setembre amb el conta contes “La princesa juganera” i un taller de construcció de castells amb material reciclat, el 23 de setembre hi haurà taller d'expressió corporal i teatre i el dia 30 conta contes “El rap de la gallina Carolina” i un taller d'instruments musicals.
Per al mes d'octubre hi ha programat el dia 14 un taller de màscares, el 21 el conta contes “El pirata Malastruc” i un taller també de pirates i tanca el cicle el 28 d'octubre un taller d'escultures amb Playmas.
Des del Civic Punt han volgut aprofitar per a convidar a tots els xiquets i famílies del barri a les festes que organitzen els veïns de la zona en l'àrea de Jávea Park, al costat de les pistes esportives de l'Avinguda París. Començaran a les 10 hores amb una despertà i a continuació hi haurà jocs infantils i una exhibició de capoeira. Al migdia hi haurà paella gegant, després una vesprada de tapes pels bars de la zona i a les 22 hores una festa amb discomòbil, rifa i karaoke.