La Junta General d’Amjasa aprova el seu nou consell d'administració

04 sep 2015

L'empresa municipal d'aigües de Xàbia, Amjasa, va celebrar ahir una junta general extraordinària per a renovar el seu consell d'administració. La proposta de nomenaments es va aprovar amb els vots a favor del PSPV, Compromís, PP i els edils no adscrits Juan Ortolá i Tere Bisquert, mentre que els no adscrits Juan Luis Cardona i Oscar Antón van optar per l'abstenció.
El nou consell està conformat per l'alcalde, José Chulvi, els regidors Paco Torres (Aigües) i Doris Corucelles (Medi ambient) i els representants triats pels diferents partits: María Teresa Bou, Lynn *Cobb, Lurdes Ros i Francisco Javier Bonet pel PSPV, Rosa María Pérez Ortuño pel PP i Francesc Catalá en representació de Compromís.
També es van designar els regidors que actuaran com a interventors en les juntes generals, que seran Antonio Miragall (PSPV) i Tere Ern (PP) com a titulars i Marta Bañuls (PSPV) i Juan Ortolá (No adscrit) com a suplents.
L'alcalde va donar la benvinguda als nous consellers, que enfrontaran reptes com aconseguir el cicle integral de l'aigua, i va aprofitar per a agrair l'intens treball del consell que ahir va cessar, un equip dirigit per Josep Lluis Henarejos i que ha aconseguit donar la volta a l'empresa pública que, en paraules de Chulvi “es van trobar amb grans problemes econòmics, socials i laborals”. L'alcalde va subratllar que Amjasa és ara per ara l'única empresa de la Comunitat Valenciana amb capital íntegrament públic que s'encarrega del subministrament hídric i que ho fa amb una constant millora de gestió, tecnològica i fins i tot social.
Aquesta labor queda reflectida en la memòria de responsabilitat social del 2014 que ahir es va presentar davant la junta general i que repassa obres, inversions i col·laboracions amb entitats culturals o educatives, sponsoritzacions esportives o ajudes a ONGs, d’entre altres