L'Ajuntament de Xàbia constitueix el nou consell d'administració d’Amjasa

31 ago 2015 Aquest dijous se celebrarà la junta general en la qual cada partit proposarà als seus consellers

municipal d'aigües de Xàbia, Amjasa, renovarà aquesta setmana el seu consell d'administració. L'alcalde ha convocat per a aquest dijous, 3 de setembre, una junta general de l'empresa, que a l'ésser de capital municipal es correspon amb el ple de la Corporació.
En ella, cada grup municipal proposarà als seus consellers, que formaran el consell en proporció a la representació municipal. Així, el PSPV tindrà sis consellers, el propi alcalde, el regidor Paco Torres i els representants María Teresa Bou, Lynn Cobb, Lurdes Ros i Francisco Javier Bonet. En nom del PP estarà Rosa María Pérez Ortuño i Francesc Catalá en representació de Compromís.
La coalició electoral Xàbia Democràtica-Ciudadanos por Jávea, al no haver-se constituït com a grup municipal, no tindrà representant sinó que el novè conseller serà designat per l'alcalde. En aquest sentit, Chulvi ha proposat a la regidora de Medi ambient, Doris Courcelles, perquè es cobrisca el terç mínim de representació pública en l'empresa. També se supera amb molt el requisit de paritat, ja que 5 dels 9 consellers són dones.
Recordar que a la fi del 2011, Amjasa va cessar al seu anterior gerent i durant tota la legislatura ha funcionat únicament sota les directrius del Consell d'Administració, coordinat per Josep Lluis Henarejos. L'alcalde, José Chulvi, ha volgut agrair a aquest equip tot l'esforç i implicació en aquests anys i el gir que han sabut donar-li a Amjasa fins a convertir-la en una empresa solvent i capacitada per a liderar la difícil situació de sequera.
En aquest nou període legislatiu serà el regidor d'Aigües, Paco Torres, qui assumirà el control de l'empresa fins que es cobrisca el lloc de gerent.

En la junta del dijous, a més de renovar el consell d'administració, també es presentarà la memòria social corporativa amb les activitats de 2014.