El grup de Danses Portitxol de Xàbia organitza una trobada sobre música i ball tradicional

31 ago 2015

El Grup de Danses Portitxol de Xàbia organitza per segon any consecutiu les jornades de música i balls tradicionals “Tradidanses”, una trobada per a aficionats i a tots els que vulguen iniciar-se en el món de la dansa valenciana.
La trobada serà l'11 i 12 de setembre i inclou una conferència, classes pràctiques de ball i un concert a càrrec de “Barrejats”, un grup de músics de corda especialitzat en la música de Requena, La Vila Joiosa, Callosa d'en Sarrià, Tibi, Ibi, Bocairent, Benigànim, Aielo de Malferit, Albuixec i Carlet
La primera de les activitats és el divendres 11, a partir de les 20 hores en la Casa de la Cultura, on s'ha preparat una taula redona per a parlar de les danses com a element de transmissió oral del patrimonio cultural. Ja el dissabte hi haurà un curs intensiu de danses tradicionals en les instal·lacions del col·legi Vicente Tena (per a ampliar informació o inscriure's poden contactar amb els organitzadors en el correu electrònic info@dansesportitxol.org). Tancarà el programa el concert de Barrejats, a les 22.30 hores en la Placeta del Convent i amb accés gratuït.